Ezen oldal, áttekintését biztosítja aktuális termékajánlatunknak. A feltüntetett készülékek részletesebb leírását az illusztrációkra való egyszeri kattintással elöhívhatja.

kép
leíras

 SCH-BT/200S típusú 19l-es palack mosó-töltő és záró berendezés
A berendezés teljesen automatizált, csak a palackok be és kirakásához szükséges egy személy.   A mosást és a töltést a technológia pontos betartása miatt mikroszámítógépek felügyelik. Teljes kiépítés (SCH-BT/200L) kétszer mos, használt öblítő szeres vízzel kivűl belül öblít, majd ezután belülről fertőtlenítő szeres öblítés következik, végül külső belső tiszta vizes öblítéssel zárul a mosási folyamat. 

Szódas rekesz- és palackmosó gép
A berendezés alkalmas különböző méretű műanyag rekeszek, és az abban lévő szódás palackok egyidejű vegyszeres mosására és öblítésére. A beépített forgó-permetező mosófejjel történő rendszeres mosással megőrizhető a palackok és a rekeszek esztétikus kinézete és tisztasága.

Automata szódás palacktöltő gép
Az új berendezés alkalmas minden típusú, és méretű, műanyagból készült szódáspalack (szifon) töltésére. A gép magas műszaki színvonalának és a szabadalmaztatott töltési elvnek köszönhetően biztosított, hogy a palackokban a töltési szint és a nyomás azonos legyen.
SCH-ARM-150/.. típusú rekeszmosó gép
A rekeszmosó gép alkalmas műanyag és egyéb anyagból készült az élelmiszeriparban használatos rekeszek vegyszeres és vegyszer nélküli mosására és öblítésére. Ezen kívül alkalmas a szódáspalackkal teli rekeszek és a palackok egyidejű mosására.

automata palackozó gép
A berendezés alkalmas hagyományos üveg és műanyag palackok töltésére szénsavas vagy szénsavmentes italokhoz.

 

Ballon mosó-tölto berendezés
A berendezés, 19 l-es, Polycarbonát anyagú ballonok külso és belso vegyszeres mosására, tisztított, csírátlanított vízzel való töltésére és muanyag kupakkal történo zárására alkalmas.
Átfolyós pasztörizáló berendezés
A berendezés alkalmas különféle gyümölcslevek, borok, - megfelelo szivattyúval - tojás, és más hasonló, lé alapú élelmiszerek pasztorözésére, melyeknek a pasztorözési homérséklete nem haladja meg a 95-96 C°-ot és a hontartási ideje nem hosszabb, mint 2-3 perc.
Kézi palackmosó berendezés
A berendezés alkalmas különbözo, a muszaki adatokban megadott méretu üveg vagy visszaváltható muanyag (PRB) palack külso és belso vegyszeres mosására, illetve öblítésére.

Pasztörizáló berendezés
A berendezés alkalmas sör, konzerv, ivólé és egyéb vízmentesen csomagolt élelmiszer pasztörözésére, amelynek pasztörözési homérséklete nam haladja meg a 92-95 °C-ot és csomagolása kibírja az ebbbol eredo túlnyomást.

Szóda-, ásványvízeloállító berendezés
A kisméretu mobilizálható berendezés üzemeltetéséhez nincs szükség másra, csak víz-, villanycsatlakozásra és szénsavpalackra a hozzá tartozó reduktorral. A gép teljesen automatikus, üzemeltetése rendkívül egyszeru.

Szóda, ásványvíz és szénsavas üdítoeloállító berendezés
Az SCH-SZÜ/800 típusú szóda, ásványvíz és üdítoital eloállító berendezés az SCH-SZ sorozatú szódagép szörpadagolással bovített változata, így alkalmas különbözo szénsavas üdítoitalok gyártására is... >>

Kézi szénsavas palackozógép koronazáróval
A berendezés sör, ásványvíz, szénsavas üdítoitalok és egyéb szénsavas italok (pl. pezsgo) üveg, vagy muanyag palackba történo töltésére alkalmas. A töltocsapok kialakítása megakadályozza, hogy a töltés során a folyadék megtörjön, vagy felhabozzék.
Kézi csendes palackozógép koronazáróval
A berendezés alkalmas szénsavmentes italok, pl. bor, növényi olajok, ecet, gyümölcslevek vagy nem túl agresszív vegyszerek üveg vagy nem túl agresszív vegyszerek üveg, vagy muanyag palackba történo töltésére.

kézi cimkézo gép
A cimkézo gép fél cimkék felrgasztására alkalmas különbözo üveg és muanyag palackokra. Kis mérete és kedvezo ára alkalmassá teszik kisüzemi felhasználásra.

 

-