Általános ismerteto

Az SCH AUTOMATIKA KFT 1992. év végén alakult meg. Kezdetben fo tevékenysége a söripari berendezésekhez tartozó különbözo vezérlések, automatikák tervezése, gyártása és szerelése. Késobb a söriparhoz kapcsolódva szénsavas palackozókat, palackmosókat és sörpasztörizáló berendezéseket kezdett gyártani, melyeket követett a szóda-, ásványvíz- és üdítoital eloállító berendezések.

1999 óta gyártunk átfolyós pasztörizáló berendezést, mely pillanatnyilag 1000 és 3000 liter/óra kapacitással rendelkezik.

2000-ben jelent meg a 19 literes Polycarbonát palackok mosására, és tisztított vízzel való töltésére és zárására alkalmas kézi adagolású ballon mosó-tölto berendezés.

Ma az SCH AUTOMATIKA KFT, a kiskapacitású italipari üzemek világában elismert, világszínvonalú, muszakilag magas szintet képviselo berendezéseket gyárt, a világ minden pontjára. Berendezéseinkkel kis tokeigényu, komplett szódaüzemek, üdítoüzemek és sörpalackozók hozhatóak létre. Igény esetén gépeinkhez különbözo vízkezelési és vízhutési berendezéseket is tudunk ajánlani.

Cégünk terméklistáján található még csendes palackozó, szifontölto berendezés, 2 l-es muanyag szódás-szifonok, 6 és 8 férohelyes szódás-rekeszek, 19 l-es Polycarbonát vizes palackok, coolerek, valamint kis címkézogép, csavarzáró-kupakoló megoldások és minden egyéb olyan kiegészíto, ami az italiparban szükséges.

Az SCH AUTOMATIKA KFT által gyártott valamennyi berendezés megfelel a magyar szabványoknak és élelmiszerhigiéniai eloírásoknak. Magyarországi partnereink részére a szállítás, telepítés és a betanítás költségeit magunkra vállaljuk!Equipments
Accessoires
PE bottles
Syphons

 

 

-